Nova vest
Fudbal

Petak, 03.05.2013.

09:23

JSL: Kiks kola – Miljko ili Bajko?

Partizan i Crvena zvezda ostvarili su teške ali važne pobede u 26. kolu Jelen Superlige, a oba trijumfa obeležili su katastrofalni potezi igrača večitih.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Partizan se mučio do 75. minuta da slomi otpor niškog Radničkog, ali sve bi bilo drugačije da Aleksandar Miljković nije promašio nemoguće u 57. minutu.

Sa druge strane, Zvezda je umalo prokockala dva gola prednosti, zahvaljujući očajnoj proceni svog golmana Bobana Bajkovića koji je bukvalno pustio gol Jagodini.

Miljković je pet minuta nakon što je Radnički izjednačio u Humskoj imao zicer sa nekoliko metara, centaršut Lazara Markovića pao mu je tačno na nogu u petercu, Miljko je pobegao čuvaru, ali je sa tri metra uspeo da loptu pošalje preko gola.



Možda i katastrofalniji potez napravio je Bajković koji je u 51. minutu pun samopouzdanja procenio da će bezazleni centaršut Đurića sa 40-ak metara završiti pored njegovog gola. Bajković je u golmanoskom stilu širio ruke pokazujući da kontroliše situaciju, a onda je lopta prošla sa pogrešne strane stative, pogrešne za Zvezdu.



Na veliku sreću za oba fudbalera, njihove ekipe su ostvarile pobede u 26. kolu i nastavite borbu za titulu. Partizan ima dva boda više od Zvezde, četiri kola pre kraja sezone. 18. maja u Humskoj 1 igraće se "večiti" derbi.

Šta vi mislite, ko bi pobedio u duelu 'jedan na jedan', Miljković ili Bajković?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

134 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve