Nova vest
Fudbal

Subota, 27.04.2013.

19:18

U 96. minutu ostao bez 425.250£

Nije izdžao. Pogodak fudbalera Donkastera Džejmsa Kopingera u 96. minutu ’oduzeo’ skoro pola miliona funti Krisu Marfiju.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

Marfi je pred početak sezone uložio 25 funti na to ko će biti šampion u pet najjačih engleskih liga. Četiri koje su do ovog vikenda bile rešene je pogodio. Ali...

Mančester Junajted šampion, Kardif šampion, Gilingem šampion, Mansfild šampion. Ostala je samo bitka Bornmuta i Donkastera za titulu u Ligi 1.

Vodeće ’trešnjice’ gostovale su Tranmeru, dok je Donkaster u derbiju kola išao na noge Brentfordu.

Bornmut, na kojeg je i ’tipovao’ Marfi, odigrao je 0:0 i čekao rezultat iz Brentforda. A tamo bez golova i sudijska nadoknada od šest minuta.

A onda, šok. Vezista gostiju Kopinger postiže pogodak u bukvalno poslednjoj sekundi i Donkasteru donosi promociju u Čempionšip i ostavlja Marfija ’praznih džepova’.

Posle mukotrpne pretrage, ustanovili smo da je potencijalni dobitak Marfija iznosio 425.250£, a ne 110 hiljada koliko prevashodno objavljeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve