Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.04.2013.

00:01

Bild: Murinjo i Falkao u Čelsiju

Nemački Bild tvrdi da će se Žoze Murinjo vratiti u Čelsi i voditi londonski tim od sledeće sezone, a da će sa njim na "Stamford Bridž" stići i Radamel Falkao.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Murinjo je ranije najavljivao da će se uskoro vratiti u Premijer ligi, ali su poslednjih meseci i on i neki igrači tvrdili da Portugalac ostaje na "Bernabeu".

Međutim, debakl u Primeri (13 bodova manje od Barselone), i izvesna eliminacija u polufinalu Lige šampiona (izgubili 4:1 u prvom meču od Borusije), su argumenti koji ne idu u prilog Murinju.

Sa druge strane, Falkao će skoro sigurno napustiti Atletiko Madrid posle dve briljantne sezone, a Čelsi se već mesecima pominje kao tim u kojem će nastaviti karijeru.

Čelsi je ove sezone imao velikih problema sa napadačima, 50 miliona funti plaćeni Fernando Tores je tek poslednjih meseci počeo da postiže golove, ali nedovoljno često, a jedini koji se pokazao je Senegalac Demba Ba koji je stigao u januaru iz Njukasla.

U prilog tome ide i činjenica da Madriđani uveliko traže zamenu za Kolumbijca, a poslednje ime je Luis Murijel, njegov zemljak iz Udinezea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve