Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.04.2013.

17:48

Manijaci vs Lešinari: 22 povređenih

Sedam navijača povređeno je u mestu Oborci kod Donjeg Vakufa u BiH, nakon suokoba pristalica fudbalskih klubova Željezničar iz Sarajeva i Borac iz Banjaluke.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Tokom sukoba povređeno je osam navijača Željezničara, sedam navijača Borca, te sedam policajaca, a pričinjena je velika materijalna šteta, prenosi agencija FENA.

Šestorica navijača su teže povređena i upućeni su u Klinički centar Univerziteta Sarajevo. Privedeno je ukupno 35 navijača, a još uvek niko od njih nije pušten da na odredište, niti je vraćen kući.

Banjalučani su krenuli u Sarajevo gde njihov klub gostuje Olimpiku, dok su navijači Željezničara putovali u Prijedor na meč protiv tamošnjeg Rudara.

Željezničar je lider Premijer lige Bosne i Hercegovine sa 52 boda iz 23 kola. Sedam kola pre kraja ima isto toliko bodova više od najvećeg rivala Sarajeva, a deset od trećeplasiranog Borca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve