Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.04.2013.

18:50

Mažić sudi polufinale Lige Evrope

Srpski arbitar Milorad Mažić će s pomoćnicima Igorom Radojičićem i Milovanom Ristićem deliti pravdu na meču Fenerbahče - Benfika, u polufianlu Lige Evrope.

Izvor:

Autor:

Default images

UEFA je ovim potezom još jednom pokazala da je njeno poverenje prema srpskim arbitrima sve veće, poslavši ih na stadion „Šukru Saračolu“.

Može se reći da je ovo najveće priznanje za našu sudijsku organizaciju, još od prvenstva sveta 1990. godine u Italiji, kada je Zoran Petrović delio pravdu.

Mažić je na meču reprezentacija Turske i Mađarske dobio najviše ocene, a referentni sajtovi ocenili su njegovo imenovanje punim pogotkom, jer je njegovo poznavanje mentaliteta oba tima pomoglo da u teškim okolnostima (pritisak domaćina kojem je pobeda neophodna, mokar teren) tokom svih 90 minuta drži potpunu kontrolu.

Srpski sudija je jedna od glavnih tema na sudijskim forumima širom sveta,a preovlađuje mišljenje je da će dobiti priliku da bude jedini predstavnik Srbije na šampionatu sveta u Brazilu.

On je ove sezone u Ligi šampiona vodio mečeve PSŽ – Valensija, Borusija – Mančester Siti, Mančester Junajted – Sporting Braga i Barselona – Spartak Moskva, utakmice reprezentacija Turska – Mađarska, Bugarska – Ukrajina, Estonija – Rumunija i Ukrajina – Češka, kao i sva tri međusobna duela vodeće trojke srpskog fudbala.

Mečevi polufinale Lige Evrope na programu su 25. aprila od 21.05.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve