Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.04.2013.

13:13

Suares–Bane: Lakat, tunel, pa zubi

Sukob Luisa Suaresa i Branislava Ivanovića na utakmici između Liverpula i Čelsija započet je još u tunelu, pre nego što je Urugvajac ugrizao srpskog fudbalera.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Mediji u Engleskoj preneli su informaciju da je do prvog sukoba došlo pošto se Ivanović suočio sa Suaresom pošto ga je uradio laktom u prvom poluvremenu.

Na snimcima izlaska igrača sa terena u poluvremenu vidi se da je Suares stavio ruku na glavu srpskog defanzivca u pokušaju da umiri njegov protest. Ipak, njihova rasprava je nastavljena u tunelu, a saigrači su morali da ih razdvoje.

Ivanović, prema pisanju medija, veruje da je upravo to nateralo Suaresa na nesportski potez u 73. minutu, kada je ugrizao srpskog fudbalera. Defanzivac Čelsija istakao je posle meča da mu je ostao otisak Suaresovih zuba na ruci, a čak mu je i policija pregledala ruku, zbog moguće tužbe protiv Urugvajca.

Posle meča, igrači Liverpula pokušali su da stupe u kontakt sa Ivanovićem preko njegovih saigrača da bi mu preneli Suaresovo izvinjenje. Prvobitno srpski fudbaler nije želeo da se upliće u celu situaciju, ali kada je shvatio njenu ozbiljnost, razgovarao je sa Suaresom i prihvatio njegovo izvinjenje.

I dok Ivanović nije želeo da podnese prijavu protiv Suaresa, Fudbalska asocijacija Engleske objavila je da je pokrenula istragu povodom ponašanja fudbalera Liverpula. Engleski mediji spekulišu da ga čeka sedam mečeva kazne, a i pored toga Liverpul odbija da ga proda u predstojećem prelaznom roku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve