Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.04.2013.

21:57

B92: Kriza u Humskoj, Tumba ostaje

Serija loših rezultata tima otvorila je vrata dubljoj krizi u Partizanu, sportski direktor Ljubiša Tumbaković ušao je u konflikt sa Upravnim odborom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Iako su pojedini mediji preneli da je Tumbaković najavio odlazak iz Partizana, B92 saznaje da je bilo nesuglasica, ali da nije ponudio ostavku i da će ostati u klubu.

Kako saznajemo, problem je nastao tokom sastanka u sredu, u vezi sa platama fudbalera. UO je navodno tražio da se manje do čak 50%, što je Tumbaković izričito odbio.

Reči je navodno bilo i o statusu Lazara Markovića, tačnije višemesečnom problemu sa povredom, koju je morao da leči i u Engleskoj. Marković se tek ove nedelje priključio treninzima prvog tima.

Partizan je serijom loših rezultata ušao u veliku krizu, izgubio je sedam od 11 bodova prednosti ispred Crvene zvezde, čime je doveo u pitanje odbranu titule. Usled toga spekulisalo se i o odlasku trenera Vladimira Vermezovića, ali je on ostao na klupi "crno-belih".

Prema našim saznanjima Tumbakovoć ni u jednom momentu nije najavio odlazak iz kluba tokom sastanka u sredu, a može se očekivati i njegovo prisustvo na treningu u četvrtak.

U svakom slučaju, uprava Partizana je očigledno ponovo u sukobu sa sportskim sektorom, kao krajem 2011. godine kada su sportski direktor Mladen Krstajić i trener Aleksandar Stanojević napustili klub iz Humske 1.

Partizan sledeći meč igra u suboru, 20. aprila protiv Rada na svom terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve