Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.04.2013.

20:33

Krstičić preti: Čekam Matuzalema

Fudbaler Sampdorije Nenad Krstičić rekao je da ne može da oprosti igraču gradskog rivala Đenoe, Matuzalemu što mu je naneo tešku povredu ligamenata kolena.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Zbog ove povrede srpski internacionalac će verovatno morati na operaciju i za njega je sezona gotova.

"Neću da oprostim Matuzalemu taj faul. Takvi startovi služe da bi se igrač povredio, kao što je Matuzalem to već ranije radio. Sačekaću ga sledeće godine, ako još bude igrao u Seriji A", rekao je ogorčeni Krstičić italijanskim medijima.

Nedeljni prvenstveni duel Đenoe i Sampdorije završen je bez pobednika (1:1), a mladi srpski reprezentativac napustio je teren već u 17. minutu posle brutalnog starta Brazilca Matuzalema.

"Nakon meča došao je u svlačionicu da pita kako sam i to je bilo to. Nije se čak ni izvinio. Čak se i osmehivao. Posle meča dobio sam dosta poruka podrške, ali nijedna nije stigla iz ekipe Đenoe", dodao je Krstičić.

Matuzalem je ranije ove sezone ozbiljno povredio i Kristijana Brokija iz Lacija, a potom je takođe odbio da mu se izvini.

Ova situacija neodoljivo podseća na duel Roja Kina i Alfa Ingea Halanda. Nekadašnji kapiten Junajteda sačekao je tadašnjeg fudbalera Sitija i okončao mu karijeru pogibeljnim startom:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve