Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.04.2013.

23:45

Mandžukić: Cilj je ostvaren

Mario Mandžukić rekao je posle plasmana Bajerna u polufinale Lige šampiona da njegovoj ekipi nije bilo lako protiv Juventusa, ali da je glavni cilj postignut.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Znali smo da će biti teško igrati u ovako posebnoj atmosferi u Torinu. Nije bilo lako, ali smo morali da ostanemo mirni i postignemo gol, što smo i uspeli. Plasman u sledeću rundu je očigledno bio glavni cilj, ali sam veoma srećan i što sam uspeo da dam gol", rekao je strelac prvog gola za nemačku ekipu u Torinu.

Bajern je i u revanšu pobedio Juventus sa 2:0 i sa ukupnih 4:0 prošao u polufinale. Golman Bajerna Manuel Nojer, koji nije primio gol od Juventusa, kazao je da je njegov tim sve držao pod kontrolom.

"Očigledno da nije bilo potrebno da igramo ofanzivno kao što smo to činili u prvoj utakmici, ali smo sve držali pod kontrolom. U drugom poluvremenu smo promenili nekoliko stvari u odnosu na prvo i na kraju zasluženo pobedili", istakao je Nojer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve