Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.04.2013.

21:03

Vigan vratio deo ulaznica

Fudbalski klub Vigan nije uspeo da rasproda sve svoje ulaznice za polufinale FA kupa koje se igra u subotu od 18.15h na “Vembliju“.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

Klub je vratio oko 10 hiljada karata za meč sa Milvolom, koji će sa druge strane rasprodati sve svoje ulaznice, njih oko 31 hiljadu.

Stoga je i Fudbalska Asocijacija preuzela nove mere i postavila neutralnu zonu od šest hiljada mesta, koje su originalno pripadale navijačima Vigana, i za koje će se karte prodavati samo navijačima koji su već registrovani u bazi podataka fudbalskog saveza.

Džejson Tejlor, član navijačkog kluba Vigana, istakao je da mnogi navjači ne mogu da dođu u London, jer poslednji voz za Vigan iz prestonice kreće u 21.30h.

Mi smo već prodali više ulaznica nego što je prosečna poseta na našem stadionu, a imamo i samo 12 hiljada vlasnika sezonskih ulaznica“, naglasio je Tejlor.

Viganov neuspeh da rasproda sve svoje ulaznice nije iznenađenje, s obzirom da je prosek gledalaca na utakmicama tog kluba u Premijer ligi 19 hiljada po meču.

Tako da , iako smo prodali 20 hiljada ulaznica, to je hiljadu više nego što je prosek na našem stadionu“, zaključio je Tejlor.

Interesantno, ulaznice nisu rasprodate ni za drugi polufinalni susret između Čelsija i Mančester Sitija, ali se očekuje da one „odu“ u narednih 24 časa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve