Nova vest
Fudbal

Subota, 30.03.2013.

21:33

Kadu: Navijači su čudesni

Strelac prvog gola u pobedi Zvezde nad Radničkim sa 2:0 Mendeš Kadu rekao je da je oduševljen ambijentom u kojem je utakmica igrana.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kadu je golom u samom finišu prvog poluvremena skinuo veliki teret sa svojih i leđa saigrača, i na taj način omogućio timu da u drugom poluvremenu igra mnogo rasterećenije.

Dugo sam bio odsutan sa terena, i uželeo sam se fudbala. Trudim se da svakog dana budem sve bolji, i da napredujem. Već skoro četiri godine sam u Zvezdi, i videli ste kako su me navijači aplauzima ispratili sa terena. Navijači su čudesni, ovo nema nigde, i to ne može da zameni bilo kakav novac. Što se mene tiče, produžio bih saradnju sa klubom koja mi ističe u junu, ali videćemo šta će se dogoditi“, rekao je Kadu.

Omalenom vezisti subotnji susret sa Radničkim bio je 96. u svim takmičenjima, što znači da mu do ulaska u ’klub 100’ nedostaju još četiri utakmice.

Verujem da ću u ovoj sezoni zabeležiti i taj stoti nastup, iako, kao što sam već rekao, ne bih imao ništa protiv da za Zvezdu odigram i 200. i 300. utakmicu. Što se same utakmice tiče, došao je novi trener koji je malo promenio sistem i u početku se to primetilo na terenu. Kako je vreme odmicalo, igrali smo sve bolje, postigli dva gola i zasluženo pobedili. Posle izmene u 40. minutu posle povrede Milivojevića i ulaska Ožegovića, promenio sam poziciju i sa krila prešao na ofanzivnog veznog. Mislim da sam se tu mnogo bolje snašao, jer ja jesam vezni igrač i nemam brzinu da budem krilo“, zaključio je Kadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve