Nova vest
Fudbal

Subota, 30.03.2013.

08:17

Benites: Nemoguć raspored

Menadžer Čelsija Rafael Benites žalio se na raspored utakmica u Engleskoj, jer će njegov tim da odigra dva meča u samo 48 časova.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Čelsi u subotu gostuje Sautemptonu u Premijer ligi, a već u ponedeljek od 13:30 dočekuje Mančester Junajted u ponovljenom meču četvrtfinala FA Kupa.

"Fizički to je nemoguće izvesti. Dan posle utakmice mnogo si umoran, ali dva dana posle meča su još umorniji. To je realnost, Drugi dan će biti težaj za sve nas", rekao je Benites.

Za razliku od Junajteda, Čelsiju su oba meča jednako važna, sa Sautemptonom jer se bori za plasman u Ligu šampiona sledeće sezone, a sa Junajtedom jer mu je to šansa da osvoji jedan trofej ove sezone.

"Mi ne možemo da se kockamo kao oni koji imaju 15 poena više, ja ne mogu da izvedem dva različita tima. Moramo da budemo konkurentni Sautemptonu, a onda i samo 48 sati kasnije. Ne želim da se ovo shvati kao opravdanje. Realnost je da će njima zbog pozicije na tabeli i neigranja u Evropi FA kup biti prioritet", rekao je Benites.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve