Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.03.2013.

22:58

Čović: Sa Pinto na klupi u subotu

Nebojša Čović kaže da će obaveze prema Aleksandru Jankoviću biti izmirene i da će novi trener Sa Pinto sigurno voditi tim protiv Radničkog u subotu.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

"Vidim da bi neki da prave afere tamo gde ih nema, iako je situacija u klubu i tako teško. Problem sa Aleksandrom Jankovićem biće rešen tokom petka, tako da će Sa Pinto sigurno sedeti na klupi“, rekao je Čović za B92.

Tokom dana pojedini mediji preneli su informaciju da novi trener ne može da bude licenciran dok se zvanično ne okonča saradnja sa prethodnim, a raskid ugovora sa Jankovićem još nije potpisan, pošto mu još nije isplaćen dogovoreni deo od pet neisplaćenih plata.

Iz Trenerske organizacije upozoravaju Zvezdu da neće biti moguće ni privremeno "pokrivanje", kao što se prethodnih sezona radilo u srpskom fudbalu, pošto su za takve slučajeve zaprećene žestoke kazne.

"UEFA nas je opomenula i najstrože je zabranjeno da treneri sede na klupi kao zvanična lica, a da umesto njih u protokol budu upisani pomoćnici. Dakle, ako Zvezda ne licencira Pinta, jedini koji ima pravo da se vodi kao trener ekipe je Bratislav Živković, dok Sa Pinto ne može da bude ni predstavnik kluba. Jeste da Zvezda ima rok od 24 sata, ali mi smo spremni da izađemo u susret i sačekamo da nam dostave dokumentaciju i u subotu pre podne", rekao je za "Novosti" predsednik Trenerske organizacije Miloljub Ostojić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve