Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.03.2013.

22:22

Nejsmit: Nismo najgori u istoriji

Škotski napadač Stiven Nejsmit priznao je da nacionalnoj reprezentaciji predstoji borba za očuvanje reputacije, pošto je izgubila sve šanse za plasman na SP.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Ekipa menadžera Gordona Strahana poražena je u utorak u Novom Sadu od domaće selekcije Srbije (2:0) i poslednja je na tabeli A kvalifikacione grupe sa samo dva osvojena boda.

Nejsmit smatra da škotski fudbaleri moraju da budu maksimalno fokusirani na preostale utakmice protiv Hrvatske, Belgije i Makedonije, bez obzira što se reprezentacija, praktično, oprostila od predstojećeg Mundijala.

"Imamo veoma teške utakmice, ali igrači igraju za njihove buduće internacionalne karijere. Moramo da odrastemo i sazrimo kao tim, tada će doći i bolji rezultati", rekao je Nejsmit škotskim novinarima.

Prvotimac Evertona nije se saglasio sa tvrdnjom bivšeg velškog napadača Mikija Tomasa, koji je psole pobede Velsa u Glazgovu prošlog petka (2:1) rekao da je trenutni sastav domaćina "najgori škotski tim u istoriji".

"Statistika ne laže, ali mislim da smo bolja ekipa nego što je on rekao. Da budem iskren, ne obraćam previše pažnje na ono što o škotskom nacionalnom timu kaže jedan Velšanin", poručio je Nejsmit.

Reprezentacija Škotske narednu utakmicu u A kvalifikacionoj grupi igra 7. juna na gostujućem terenu protiv selekcije Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve