Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.03.2013.

21:52

Ilić i Ninković spremni za Hajduk

Trener Partizana Vladimir Vermezović moći će da računa na kapitena Sašu Ilića i talentovanog Nikolu Ninkovića na narednom meču.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Kapiten se oporavio od posekotine koju je dobio u duelu sa OFK Beogradom, dok je Ninković "preležao" grip. Oba igrača biće spremna za nastavak Jelen Superlige i gostovanje Hajduku u nedelju.

Vermezović ipak ima malih problema sa sastavom timom, tačnije napadom. Lazar Marković se i dalje oporavlja od povrede trbušnog zida, dok je Marko Šćepović upitan zbog povrede protiv Hrvatske.

Prema rečima doktora Partizana Ilije Rosića, reprezentativni napadač bi trebalo da bude spreman za 2-3 dana.

Partizan očekuje veoma važnih sedam dana u JSL. Nakon gostovanja Hajduku, u četvrtak putuje u Užice kod petoplasirane Slobode, a potom 7. aprila igra derbi sa Vojvodinom, koja se bori za drugo mesto na tabeli.

Meč 20. kola Jelen Superlige Srbije između Hajduka i Partizana igra se u nedelju od 15:00 časova u Kuli. Partizan je lider JSL sa 49 bodova, dok je Hajduk 12. sa 22.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve