Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.03.2013.

01:37

Remi Argentine, poraz Kolumbije

Fudbaleri Bolivije i Argentine odigrali su nerešeno 1:1, dok je Ekvador pobedio Paragvaj sa 4:1 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

U mečevima odigranim kasnije Čile je bio bolji od Urugvaja 2:0, dok je Venecuela savladala Kolumbiju 1:0.

U prošlim kvalifikacijama Bolivija je kod kuće razbila Argentinu sa 6:1, tako da ’gaučosi’ sada mogu da budu zadovoljni bodom. Domaći su poveli pogotkom Marsela Martinsa u 25. minutu, a bod Argentini doneo je Banega na minut do kraja poluvremena.



Na tabeli je Argentina prva sa 24 boda iz 11 utakmica, dok je Bolivija na pretposlednjoj poziciji sa devet osvojenih bodova.

Ekvador je do šestog trijumfa u kvalifikacijama došao zahvaljujući fantastičnoj igri u drugom poluvremenu. Gosti iz Paragvaja poveli su preko Kabaljera u 15. minutu, a na sedam minuta do kraja poluvremena izjednačio je Saisedo.

Domaći su se razgoropadili u nastavku – pogotke su dali Montero, zatim Benites, pa ponovo Montero, i Ekvador je na kraju ubedljivo slavio.



Ekvador ima 20 bodova iz deset mečeva i drugi je na tabeli, a Paragvaj je poslednji sa osam bodova. Na trećem mestu je Kolumbija, koja posle poraza u Venecueli nije uspela da prestigne Ekvador i ostala je na 19 bodova. Jedini gol na meču postigao je Rondon u 13. minutu - Venecuela je sada peta sa 15 bodova.

Golove za Čile dali su Paredes i Vargas, pa Čileanci sada zauzimaju četvrto mesto sa 18 bodova. Urugvaj je šesti sa 13 bodova.



Kvalifikacije, Južna Amerika:
Bolivija – Argentina 1:1
Ekvador – Paragvaj 4:1
Čile – Urugvaj 2:0
Venecuela – Kolumbija 1:0

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve