Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.03.2013.

19:37

Tuča fudbalera u centru Nikšića

Fudbaleri Sutjeske u noći između subote i nedelje napali su prvotimca Čelika Stevana Račića u najstrožem centru Nikšića.

Izvor: B92, vijesti.me

Autor:B92, vijesti.me

Default images

Račić je potvrdio da ga je Krivokapić tukao zajedno sa Darkom Karadžićem, a Karadžić je demantovao da se incident dogodio.

Račić kaže da ništa nije nagoveštavalo takav ishod i da ga je Krivokapić prvo udario glavom, a zatim i šakom.

"Šetao sam centrom grada sa saigračem Rodoljubom Marjanovićem, negde oko ponoći. Iz obližnjeg kafića izašlo je nekoliko fudbalera Sutjeske predvođeni Miloradom Krivokapićem. Ništa nije nagoveštavalo da će doći do bilo kakvog sukoba. Sa Krivokapićem, koji je tog dana izašao iz zatvora, video sam se prepodne, izljubili se i malo popričali. Spomenuti fudbaler te noći krenuo je prema meni, zagrlio me i rekao: Gde si brate, šta ima? Držao sam ruke u džepovima. Međutim, snažno me udario glavom, a zatim i šakom, odmah zatim pritrčao je Darko Karadžić, koji me takođe udario šakom. Moram da naglasim da ostali fudbaleri koji su prisustvovali događaju potrudili su se da nas razdvoje. U nedelju sam u Centru bezbednosti Nikšić podneo krivičnu prijavu”, istakao je Račić za "Vijesti".

Vezista Sutjeske Darko Karadžić kaže da on nema nikakve veze sa celom pričom

“Verujte, ne mogu čudom da se načudim što sam se ja našao u ovoj priči, čitav dan mi zvoni telefon. Ne mogu da shvatim zašto me je Račić optužio. U lokalu sam sedeo sa desetak saigrača iz kluba, a tu je bilo i nekoliko fudbalera Čelika. Verujte mi da u Čeliku imam toliko prijatelja, drugova koje i ne razdvajam od klupskih kolega. Sedeli smo svi u lokalu, a konobar nas je obavestio da je na ulici neka gužva. Izašli smo napolje i videli Milovana Krivokapića i Stevana Račića, koji su u tom momentu bili prilično udaljeni jedan od drugog. To je ono što sam video. Ponavljam, neistina je priča da sam ja učestvovao u bilo kakvom sukobu”, decidan je Karadžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve