Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.03.2013.

22:47

UN pomaže organizaciju SP 2014.

Organizatori Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. saopštili su da je potpisan ugovor sa Ujedinjenim nacijama (UN) koje će pomoći u pripremama za takmičenje.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Brazilija će biti domaćin prvog meča Kupa konfederacija 15. juna, pa je predsednik Organizacionog odbora SP Klaudio Monteiro rekao da će stadion biti spreman do 21. aprila.

Monteiro je dodao da UN imaju veliko iskustvo u organizaciji velikih manifestacija i da je to razlog potpisivanja ugovora.

Svetska fudbalska federacija (FIFA) zbog kašnjenja u pripremama upućuje konstantne kritike organizatorima, koje su ublažene skorašnjom izjavom predsednika Sepa Blatera da veruje u odgovornost organizatora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d