Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.03.2013.

18:10

Krunić: Važan meč sa Slobodom

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je Sloboda dobar i nezgodan protivnik, ali da će njegova ekipa pokušati da dođe do važne pobede.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Meč ove dve ekipe odložen je zbog snega, pa se zaostala utakmica 19. kola Jelen Superlige igra u subotu od 14.30 časova.

"Ovo je za nas veoma bitna utakmica, da se vratimo prvenstvu, dobrim rezultatima, jer smo se poremetili posle kup utakmice u Ivanjici sa Javorom", rekao je Krunić na konferenciji za novinare u Jagodini.

On je dodao da je pauza zbog obaveza reprezentacije dobro došla Jagodini.

"Ne želim da opterećujem igrače rezultatom, biću zadovoljan odnosom prema igri koji imaju već dve godine, a to je da daju maksimum i sve od sebe na terenu", rekao je Krunić.

Prvotimac Jagodine Milan Đurić je istakao da je reč o teškom gostovanju u Užicu.

"Pobedili smo u prvom delu sezone, ali znamo koliko nam je bilo teško da dođemo do te pobede na našem stadionu", rekao je Đurić.

Ovo će biti treće gostovanje Jagodine u Užicu u Superligi, a u dosadašnja dva susreta, ostvaren je polovičan rezultat - pobeda i poraz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d