Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.03.2013.

14:39

Azar: Trofej spasava sezonu

Fudbaler Čelsija Eden Azar smatra da njegov klub mora da osvoji barem jedan trofej da bi ‘spasao’ sezonu.

Izvor: SK

Autor: SK

Default images

Aktuelni prvaci Evrope su takmičenje u Ligi šampiona završili već u grupnoj fazi, dok u Premijer ligi zaostaju za vodećim Junajtedom 19 bodova.

“Igrao sam dobro ove sezone. Naravno, bilo je dobrih i loših momenata, i za mene i za tim, ali smo i dalje na dobrom putu da osvojimo FA kup i Ligu Evrope. Učinićemo sve da uspemo u toj nameri i time spasimo sezonu", rekao je 22-godišnji fudbaler.

Belgijanac je u svojoj debitanskoj sezoni u Premijer ligi na 27 utakmica postigao osam golova, a odlične partije pružio je u nedavnim duelima sa Mančester Junajtedom, Steauom i Vest Bromvičem.

“Moje samopouzdanje je trenutno na visokom nivou i osećam se odlično. Malo mi je i smešno zapravo jer, ako pogledam, mart je uvek bio najbolji mesec u godini za mene. Prošle sezone sam u martu proglašen za igrača meseca francuske Lige 1, kao i nekoliko godina pre toga. Ne znam zašto, ali najbolje stvari mi se dešavaju u ovom delu sezone.”

Azar je šest godina nastupao za ekipu Lila, da bi ove sezone prešao u londonski klub. Za reprezentaciju Belgije odigrao je 34 utakmice i postigao tri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d