Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.03.2013.

12:03

Zabranjen otvoreni trening Srbije

Otvoreni trening reprezentacije Srbije, koji je najavio selektor Siniša Mihajlović, ipak neće biti održan, i to iz bezbednosnih razloga.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„Neće biti otvorenog treninga Srbije. Iz srpskog saveza su nam prekasno javili, a mi u tako kratkom periodu nismo u stanju da organizujemo otvoreni trening“, rekao je šef obezbeđenja Fudbalskog saveza Hrvatske Zoran Cvrk.

Selektor Srbije Siniša Mihajlović po sletanju u Zagreb nije želeo da daje izjave, a konferenciju za novinare održaće u 17 sati. Sa prisutnim novinarima razgovarao je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić.

''Naše dobre odnose sa HNS-om neće poremetiti jedna utakmica. Sve što izjavljujemo vezano je za fudbal. Očekujem fer atmosferu i dobru utakmicu”, rekao je Karadžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d