Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.03.2013.

11:11

"Izginućemo, proradiće srpski inat"

Reprezentativac Srbije Ivan Radovanović izjavio je da će ’orlovi’ biti požrtvovani u duelu sa Hrvatskom i da će izgarati na terenu.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Ovo okupljanje čini mi se kao svako drugo samo što, eto, igramo sa Hrvatskom. Ova utakmica je kao i svaka druga u smislu da nositri boda. Međutim, ovaj meč za našu zemlju i za naš narod jeste nešto drugo – idemo na Maksimir da izgaramo, da ’izginemo’, što se kaže“, rekao je fudbaler Atalante.

"Koncentracija će biti na visokom nivou, mislim da će psiha odlučiti ovu utakmicu, pobediće onaj ko bude smireniji“, dodao je Radovanović.

Igrač sredine terena trudi se da ne potpadne pod tenziju, ali kaže da su neke izjave ipak doprle do njega.

"Imamo mnogo mladih igrača, ova utakmica je mnogo bitna. Izbegavam da čitam štampu u poslednje vreme, ali neke njihove izjave mi baš bodu oči – vidim da su nas već pobedili, i pre izlaska na teren. Mislim da to oni rade malo i iz straha i mislim da će u ovom meču odlučiti naš srpski inat. Malo nas ljute to što oni tako pričaju, a mi idemo na Maksimir da pokažemo ko smo i šta smo“.

Radovanović kaže da Hrvatska ima veoma kvalitetan tim i dodaje:

"Ipak, mislim da smo mi bolji od njih. Mislim da je jedino što nas u ovom trenutku deli to što oni imaju iskusnije igrače. Ali imamo veliki volju i želju da dokažemo da smo pravi“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d