Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.03.2013.

15:35

Valensija želi Darka Lazovića

Ekipa španske Valensije zainteresovana je za desno krilo Crvene zvezde Darka Lazovića, prenose španski mediji.

Izvor:

Autor:

Default images

"Slepi miševi" imaju još dve opcije, Žordija Šumetra iz Elčea i Vitola iz ekipe Las Palmasa, ali se čini da je mladi Čačanin favorit.

Tehnički direktor Braulio vidi Lazovića kao idealno rešenje na desnom boku, pritom navodeći da se radi o igraču koji je bio najbolji mladi igrač JSL 2011. godine, kao i član najboljih XI godinu dana kasnije.

Španci navode da se radi o igraču koji od mlađih kategorija pleni velikim talentom, a potvrdu za to vide u činjenici da ga je Radomir Antić, tadašnji selektor Srbije, koš 2008. uvrstio u nacionalni tim.

Oni dodaju da je Lazović prosto eksplodirao pod trenerskom palicom Prosinečkog, kada je na 37 mečava zabeležio devet golova i deset asistencija. Međutim, u tekućoj sezoni Darko se ne nalazi u tako dobroj formi i našao se na meti kritika celokupne javnosti.

Braulio u tom podatku vidi šansu da angažuje Čačanina, ali i u činjenici da je u odličnim odnosima s tehničkim direktorom 'crveno-belih' Zoranom Stojadinovićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve