Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.03.2013.

11:30

Miha:Sanjam Inter, ponosan selektor

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da mu je san da bude trener Intera, ali da je ponosan što je selektor "Orlova".

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Mihajlović je samo jedan u moru potencijalnih kandidata da nasledi Andreu Stramačonija na mesto trenera "neroazura".

"Nikada se nisam odrekao sna, nisam licemer. Ako me pitate da li se nadam da ću jednog dana voditi Inter, reći ću vam: "Da!". To ću ponoviti hiljadu puta. Trenutno imam posao, ponosan sam što sam slektor Srbije", rekao je Mihajlović.

Nekoliko neuspeha poslednjih nedelja ugrozili su poziciju Stramačonija na "Đuzepe Meaci", a s obzirom da je na korak od eliminacije iz Lige Evrope, revanš protiv Totenhema mogao bi mu biti poslednji meč na klupi.

"Kao bivši igrač i navijač, nadam se da Stramačoni i njegov tim mogu da se kvalifikuju u Ligu šampiona, možda i da naprave neverovatan preokret protiv Totenhema".

Kada je Inter savladao lidera Juventus u Seriji sa 3:1, bila je to 11. pobeda u nizu. Od tada su slavili samo jednom u pet kola.

"Inter je loše počeo, ali su se posle oporavili, pa je ponovo nešto puklo. Igrači izgledaju nervozno, izgubili su veru, možda ih je i strah nadvladao. Vreme je da budu ujedinjeni, iskusni igrači treba da podrže druge. Nadam se da će Stramačoni da pronađe prave odogovore", zaključio je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve