Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.03.2013.

23:15

Čelsi strahuje, Interu treba čudo

U četvrtak uveče znaćemo imena svih četvrtfinalista Lige Evrope, a na prvi pogled svi mečevi osim onih u Rimu i Milanu su potpuno rezultatski otvoreni.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Najzanimljivije bi trebalo da bude u Sankt Peterburgu, kao i u „Stamford Bridžu“ i „Sent Džejms Parku“.

Još uvek aktuelni šampion Evrope u revanš meč ulazi sa zaostatkom od jednog gola, posle poraza od Steaue u Bukureštu. Iako su u redovima ’plavaca’ uvereni u prolazak u četvrtfinale, zbog prednosti domaćeg terena, sigurno je da ih ne očekuje lak posao.

I dok Čelsi strahuje, Interu je potrebno još veće čudo. ’Nerazuri’ su doživeli poraz od Totenhema sa 3:0 u prvom meču, a jedina prednost mogla bi da im bude to što ’pevci’ neće moći da računaju na glavnu zvezdu Gareta Bejla, zbog parnih žutih kartona. Ipak, čini se da je on svoj deo posla odradio silmutankom na „Vajt Hart Lejnu“ pre nedelju dana.

Lacio je u sjajnoj poziciji za prolazak dalje posle trijumfa na gostovanju nad Štutgartom sa 2:0. Posle trijumfa nad Viktorijom Plzenj sa 1:0 na gostovanju, Fenerbahče je veliki favorit pred revanš na svom terenu.

Zenit će u Sankt Peterburgu juriti zaostatak od dva gola u odnosu na Bazel, dok će gotovo isti slučaj biti sa Bordoom protiv Benfike, koja je u prvom meču slavila sa 1:0. U preostala dva meča prvi susreti su završeni bez golova, Njukasl čeka Anži na „Sent Džejms parku“ i favorit je za trijumf, isto kao i Rubin, koji u Kazanju čeka Levante.

Liga Evropa, revanš mečevi
Rubin – Levante 18.00 (0:0)
Zenit – Bazel 18.00 (0:2)
Inter – Totenhem 19.00 (3:0)
Fenerbahče – Plzenj 21.05 (1:0)
Bordo – Benfika 21.05 (0:1)
Njukasl – Anži 21.05 (0:0)
Lacio – Štutgart 21.05 (2:0)
Čelsi – Steaua 21.05 (0:1)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve