Nova vest
Fudbal

Petak, 08.03.2013.

03:10

I Partizan za nacionalni stadion

Čelnici šampiona Partizana podržaće ideju predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislava Karadžića o izgradnji nacionalnog stadiona.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

FSS je već postigao dogovor sa kompanijom "Mejs", o poslovno-tehničkoj saradnji za izgradnju nacionalnog stadiona Srbije.

Karadžić je čak predložio da se sruše stadioni Partizana i Crvene zvezde i izgradi zajednički. Zvezda je delimično podržala ideju, ali sa akcentom se ništa ne ruši i ne gradi, već da se rekonstruiše njihov stadion. Videćemo šta ima da predloži Partizan.

"Sportski žurnal” saznaje da će rukovodioci Partizana u petak otvorenim pismom obavestiti FSS da podržavaju njihov predlog, posle čega će uslediti niz sastanaka kako bi se precizirala rešenja u korist večitih rivala i državnog tima.

"Crno–beli" su na sednici Upravnog odbora usvojili i izveštaj o početku prolećne sezone i formirali komisiju koja će početi da sprovodi mere štednje, najavljene na Skupštini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve