Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.03.2013.

15:51

Karadžić: Hvala CZ za brzi odgovor

Predsednik FSS Tomislav Karadžić zahvalio je Crvenoj zvezdi na "veoma brzom i konciznom odgovoru" povodom ideje o izgradnji Nacionalnog stadiona.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Karadžić je najavio sastanak sa rukovodstvom tog kluba.

FSS je prošle nedelje objavio da će se graditi Nacionalni stadion, a tom prilikom je izneo ideju da bi mogli da se sruše sadašnji stadioni Partizana i Zvezde.

"Veoma mi je drago da su podržali naš predlog i ideju o izgradnji jednog višestruko korisnog objekta kao što će to biti Nacionalni stadion. Jasno mi je da je pred nama niz otvorenih tema, a upravo će one biti tema jednog skorašnjeg zajedničkog sastanka, kada ćemo detaljno analizirati sve aspekte ove značajne misije", naveo je Karadžić u saopštenju.

Upravni odbor crveno-belih je posle sednice u ponedeljak objavio da je to dobra ideja, ali da neće rušiti svoj stadion, već da je uz renoviranje i ulaganje moguće da "marakana" bude nacionalni stadion.

Karadžić je rekao da će se sastanak organizovati posle prezentacije projekta Nacionalnog stadiona, a njemu će prisustvovati i predstavnici Ambasade Velike Britanije i "Mejs grupe".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve