Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.03.2013.

11:54

Cvrk: Izbacićemo navijače Srbije

Komesar za bezbednost HNS Zoran Cvrk rekao je da organizatori meča Hrvatska - Srbija imaju pravo da svakog za koga procene da navija za goste izbace sa tribina.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Ne želimo da pojedinac ili slična grupa najpre ugroze sebe, a potom i bezbednost ostalih učesnika. Navijati za Srbiju među 35.000 hrvatskih navijača nije preporučljiv sport. Svako ko bude lociran na tribinama sa takvom namerom moraće automatski da napusti stadion", rekao je Cvrk u intervjuu za Sportski žurnal.

Ovakav stav HNS-a praktično je odgovor na pisanje hrvatskih medija od pre nekoliko dana, da će u Zagreb ipak doputovati navijači Srbije.

"Zajednički dogovor je da nema gostujućih navijača. Podelili smo na bazi reciprociteta po 150 ulaznica i ljude koji sa njima dođu na Maksimir iz Srbije smestićemo u lože. Nije pametno da neko navija za Srbiju u Zagrebu ili u Beogradu za Hrvatsku", rekao je Cvrk.

Utakmica kvalifikacija za prvenstvo sveta u Brazilu izmedju Hrvatske i Srbije igra se 22. marta na zagrebačkom "Maksimiru".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

195 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve