Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.02.2013.

10:35

"Žigić pokazao da je dobar čovek"

Menadžer Birmingema Li Klark rekao je da je srpski napadač Nikola Žigić odlično reagovao na sve kritike i dokazao da za njega ima mesta u ekipi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Klark je prošle nedelje izbacio Žigića sa treninga zbog nezalaganja i istakao da mu to nije prvi put da se tako ponaša.

Žigić je zbog toga propustio meč sa Votfordom, ali je u utorak uveče igrao protiv Šefild Venzdeja (0:0). Iako nije postigao gol, Klark je bio zadovoljan partijom srpskog fudbalera.

"Odigrao je odlično 94 minuta, bio je dobar na lopti, stalno se borio i jedino mi je žao što nije postigao gol, a zaslužio je. Pokazao mi je da je dobro razumeo sve moje kritike i još jednom je potvrdio da je, ne samo dobar fudbaler, već i dobar čovek", kazao je Klark britanskoj televiziji Skaj.

On je ponovio i da, uprkos neslaganjima sa Žigićem prošle nedelje, nije bilo povišenih tonova i svadje.

"Razgovarali smo i u ponedeljak i kazao sam mu da je on izuzetno talentovan fudbaler i da ga veoma poštujem kao čoveka. Objasnio sam mu, medjutim, da imam neke principe i pravila i da to mora da se poštuje. Moram da ponovim da nije bilo nikakve svadje i povišenih tonova", dodao je Klark.

Ekipa Birmingem Sitija trenutno zauzima 17. mesto na tabeli engleske druge lige - Čempionšipa, u kojem se takmiče 24 tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve