Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.02.2013.

18:33

Prandeli: Baloteli i El Šaravi

Selektor Italije Čezare Prandeli rekao je da će novi napadački tandem Milana, Mario Baloteli i Stefan El Šaravi, biti glavni oslonac tima protiv Holandije.

Izvor: FH

Autor: FH

Default images

Baloteli se pridružio ekipi Milana pre nekoliko dana i, uz kolegu iz tima El Šaravija, predstavlja prvi izbor Prandelija za napad Italije.

"Ne sećam se da sam ikada video napadača koji doprinosi odbrani kao El Šaravi, sjajan je", istakao je Prandeli.

"Sa druge strane Baloteli igra na jedan moderan način i svi u ekipi treba da se postaraju da postiže golove kada god je u prilici“, rekao je selektor Italije na konferenciji za medije.

Italijanski stručnjak takođe smatra da je prijateljska utakmica sa Holandijom veoma važna za ekipu, posebno ako se uzme u obzir da su poraženi u poslednjih pet prijatejskih duela.

"Predstojeća utakmica sa Holandijom će nam dosta koristiti. Moći ćemo da isprobamo neke igrače i neke nove stvari u igri. Do kraja sezone bi trebalo da se iskristališe dosta toga kako bi smo potpuno spremni stigli u Brazil sledeće godine“, dodao je Prandeli.

Bivši trener Fiorentine najavljuje ofanzivnu formaciju svoje ekipe, i kako kaže postoji samo još jedna dilema.

"Imam samo jednu dilemu, da li će po desnoj strani igrati Antonio Kandreva ili Alesandro Dijamanti. Sve zavisi od Kandrevinog oporavka od bolesti, kao i kako će izgledati formacija Holanđana", završio je selektor italijanske reprezentacije.

Prijateljska utakmica između Holandije i Italije na programu je u sredu na stadionu Ajaksa, Amsterdam areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve