Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.02.2013.

14:08

RVP: Baloteli je sjajan momak

Odlazak Marija Balotelija iz Premijer lige rastužio je jednu od prvih zvezda u tom takmičenju – Robina van Persija.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Najbolji strelac Mančester Junajteda imao je samo pohvale za ekscentričnog Italijana afričkog porekla.

Baloteli je u dve i po godine kao član Mančester Sitija konstantno dobijao mesto na naslovnim stranama novina, bilo golovima i atraktivnim potezima, ili ponašanjem koje je najblaže rečeno neverovatno.

"Uvek sam bio fan Balotelija. On je brz, jak i hrabar igrač. Ima sve neophodne kvalitete da uspe kao napadač na najvišem nivou", rekao je Van Persi engleskim medijima.

Iako je mnogo puta u medijima prikazivan kao negativac, pogotovo kada je napravio požar vatrometom u kupatilu ili pikado strelicama gađao juniore svog tima. RVP insistira na tome da je Baloteli sjajan momak.

"Često smo razgovarali kada je igrao u Sitiju. Postoje ljudi za koje na početku mislite da su sjajni, ali se kasnije ispostavi drugačije. Što se tiče Balotelija, sve je suprotno. Ne izgleda kao dobar momak, ali svakako jeste" kazao je Van Persi.

Baloteli je u dresu Sitija odigrao ukupno 75 utakmica i postigao 30 golova, a osvojio je titulu prvaka i FA kup Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve