Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.02.2013.

12:34

Levandovski ipak u Bajernu?

Iako se uglavnom spekulisalo da će Robert Levandovski karijeru nastaviti u Mančester Junajtedu, Poljak će izgleda da ostane u Bundesligi.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Najbolji strelac dvostrukog uzastopnog šampiona Borusije Dortmund će najverovatnije da se preseli u redove lidera Budenslige Bajerna iz Minhena.

Poljaku sledeće godine ističe ugovor sa "milionerima" koji su najavili njegovu prodaju predstojećeg leta kako bi nešto zaradili na njemu.

Italijanska televizija Sky Sport tvrdi da je 24-godišnji Levandovski već dogovorio transfer na "Alijanc arenu".

Najbolji strelac Borusije ipak je rekao da ne može da isključi mogućnost odlaska iz nemačkog kluba po završetku sezone.

"Znao sam da u zimskom prelaznom roku neću otići iz Dortmunda, tako da se nisam ni bavio ovom temom. Ipak, na leto je sve moguće. Ne mogu da odbacim nijednu mogućnost. U ovom trenutku nemam odgovor na pitanje gde ću igrati sledeće sezone", rekao je Levandovski.

Dolazak Levandovskog doneo bi paklenu konkurenciju u napadu Bavaraca, gde su trenutno prve opcije sjajni Mario Mandžukić i golgeter sa desetogodišnjim istustvom Mario Gomes, koji su zajedno postigli 25 golova u Bundsligi.

Pretpostavlja se da bi u tom slučaju Minhen napustio Peruanac Klaudio Pisaro kojem na leto ističe ugovor.

Bajern je trenutno lider sa 51 bodom, čak 12 više od Borusije, a na kraju tekuće sezone na klupu će sesti Đozep Gvardiola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve