Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.02.2013.

11:48

Napadač Slobode u Sent Galenu

Srpski napadač Savo Kovačević prešao je iz užičke Slobode u švajcarski Sent Galen sa kojim je potpisao troipogodišnji ugovor.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

24-godišnji Novosađanin je tokom dve godine u Slobodi postigao 14 golova na 38 utakmica.

"Imao sam sreću da sa Dejanom Janjatovićem, Ilijom Ivićem, Ivanom Martićem, Igorom Tadićem i Ilijom Kovačićem već u Antaliji razmenim utiske. U Sent Galenu me, prema njihovim rečima, očekuje proleće bez pritisaka, cilj je plasman među prvih pet. Verujem uz moje golove", naglasio je Kovačević

"Korektan rastanak sa Užicem, gradom fudbala, najbolji je dokaz da sam ostavio dubok trag. Sloboda će mi ostati u sećanju po lepom, baš kao i Proleter, u kojem sam posle odlaska iz Vojvodine, našao odskočnu dasku", dodao je Kovačević.

Sent Galen se ove sezone vratio u Superligu Švajcarske, a posle 18 kola je treći, iza lidera Grashopera (37 bodova) i šampiona Bazela sa kojim deli drugo mesto sa po 33 boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve