Nova vest
Fudbal

Subota, 02.02.2013.

13:48

"Real tražio 18 miliona za Kaku"

Potpredsednik fudbalskog kluba Milan Adrijano Galijani rekao je da je madridski Real tražio obeštećenje od 18 miliona evra za Brazilca Kaku.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pre nego što su odlučili da dovedu Marija Balotelija iz Mančester Sitija, čelnici Milana bili su u pregovorima sa bivšim igračem koji u poslednje vreme ima dosta problema sa povredama.

"Priča oko Kake je definitivno završena. Real je tražio 18 miliona evra, a ako se uzmu u obzir njegove godine i plata, nije moguće bilo realizovati taj transfer", rekao je Galijani.

Roso-neri su saopštili spisak igrača za drugi deo sezone u Ligi šampiona na kome nema Balotelija, koji je već igrao za Siti u elitnom evropskom klupskom takmičenju.

Na spisku se nalaze: Abate, Abijati, Ambrozini, Amelija, Antonini, Boateng, Bonera, Konstant, De Jong, De Šiljio, Robinjo, El Šaravi, Flamini, Krkić, Mekses, Montolivo, Muntari, Nijang, Noćerino, Pacini, Traore, Gabrijel, Jepes, Zapata, Kristante, Ganc, Narduzo i Petanja.

Milan će u prvom meču osmine finala Lige šampiona 20. februara dočekati Barselonu, dok je revanš 12. marta na Nou Kampu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve