Nova vest
Fudbal

Subota, 02.02.2013.

10:34

Ančeloti: Bekam mora da se dokaže

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Karlo Ančeloti izjavio je da će bivši kapiten reprezentacije Engleske Dejvid Bekam morati da se izbori za mesto u timu.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Bekam je u PSŽ prešao kao slobodan igrač, nakon što je u decembru po završetku američke MLS lige napustio Los Anđeles Galaksi.

"Potrebne su mu dve nedelje kako bi bio fizički spreman. Posle ćemo videti šta će se dešavati. Može da igra zadnjeg veznog ili desno krilio, ali prvo mora da zasluži da igra", rekao je Ančeloti za francuske medije.

Pre nego što je došao na "Park prinčeva", tridesetsedmogodišnji fudbaler je trenirao sa londonskim Arsenalom.

"Ne očekujem da igram svaku utakmicu i budem u startnoj postavi. To mora da se zasluži. Prednost je što klub igra u Ligi šampiona, a ja sam imao sreću da u prošlosti osvojim to takmičenje", rekao je Bekam.

Pari Sen Žermen trenutno zauzima prvo mesto u francuskom šampionatu sa 48 bodova, tri više od Liona, koji ima utakmicu manje, dok se u osmini finala Lige šampiona sastaje sa ekipom Valensije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve