Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.01.2013.

21:28

"Crvena zvezda je iznad svih nas"

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša Čović rekli su da su izgladili nesporazume zato što je klub iznad svih u njemu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Mi smo naše nesporazume prevazišli, idemo dalje, Crvena zvezda je iznad svih nas, radićemo u interesu Crvene zvezde“, rekao je Džajić odmah posle sastanka Upravnog odbora na kojem su se on i Čović ’pomirili’ posle sukoba prošle nedelje.

Dvojica čelnika ’crveno-belih’ su se sukobili prošle srede oko ovlašćenja pojedinih ljudi u klubu, a tada se čak pojavila informacija da bi Džajić mogao da napusti Zvezdu. Ipak, sve je rešeno u ponedeljak, na sastanku koji je trajao dva sata i 15 minuta.

Nema ništa da se oduzme, a ni doda, sve je rekao Džajić. Postupili smo u interesu Crvene zvezde i sada ćemo probati da radimo još jače i za Crvenu zvezdu koja je u velikoj krizi“, istakao je Čović.

Do sukoba između Džajića i Čovića došlo je prethodne srede, pojedini mediji objavili su da je bilo i fizičkog kontakta, ali ta informacija je u međuvremenu demantovana sa više strana.

Džajić i Čović su na stadion došli nekoliko sati ranije i odbili su da razgovaraju sa medijima. Ostali članovi Upravnog odbora stigli su pred sam početak sastanka. Pored Džajića i Čovića, u upravnom odboru ’crveno-belih’ su Ivica Tončev, Slaviša Kokeza, Aleksandar Antić, Slobodan Babić, Branko Radujko, Miodrag Lemajić, Predrag Ćulibrk, Božidar Cerović, Milovan Stanišić, Miljko Ristić, Dušan Savić, Branko Kovačević, Zoran Bašanović i Marko Ćulibrk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve