Nova vest
Fudbal

Subota, 26.01.2013.

20:29

Autogol Rukavine za pobedu Levantea

Fudbaleri Valjadolida poraženi su u gostima od Levantea 2:1 (1:1) u 21. kolu Primere, a tragičar je bio Antonio Rukavina, koji je postigao autogol u 90. minutu.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Izabranici Miroslava Đukića poveli su u 8. minutu preko Barahe, a Barkero je doneo izjednačenje svom timu u finišu prvog poluvremena.

Kada se činilo da će obe ekipe osvojiti po bod, srpski fudbaler Antonio Rukavina postigao je autogol i tako doneo pobedu domaćoj ekipi.

Ekipi Valjadolida ovo je bio prvi poraz posle tri utakmice u Primeri.

Bodove su podelili Selta i Real Sosijedad. Kron-Deli je doveo Seltu u vođstvo u 37. minutu. Domaći su ostali sa igračem manje na terenu u 50. minutu, jer je Fernandes dobio drugi žui karton. Konačan rezultat postavio je Elustondo devet minuta kasnije.

Saragosa i Espanjol igrali su bez golova, a meč je obeležio po jedan crveni karton na obe strane. Prvo je u 79. minutu zbog drugog žutog kartona teren napustio fudbaler Espanjola Lopes, a tri minuta kasnije iz istog razloga je ’pocrveneo’ Sapunaro, pa je broj igrača na terenu izjednačen.

Srpski fudbaler Stefan Babović proveo je ceo meč na klupi Saragose.

U poslednjem meču dana, Valensija je pobedila Deportivo na gostovanju golom Rikarda Koste u poslednjem minutu meča. 'Slepi miševi' su tako došli do pravog preokreta, pošto su na poluvremenu gubili sa 2:1.

Jonas je u prvom minutu doveo goste u vođstvo, ali je Deportivo preko Rikija golovima u 32. i 45. minutu poveo sa 2:1. U drugom poluvremenu Valensija je uspela da uzvrati, pošto je od 53. minuta imala igrača više pošto je Silvio Pereira dobio drugi žuti karton. Deset minuta kasnije Valensija je izjednačila preko Valdesa, da bi Rikardo Kosta postavio konačan rezultat u nadoknadi vremena. Odmah potom isključenje je zaradio i Asunsao posle starta na Valdesu, ali je sudija vrlo brzo sudio kraj meča.

Posle te pobede Valensija sada ima 33 boda, isto kao i Levante na deobi petog mesta, dok je Deportivo na samom začelju sa samo 16 bodova.

Rezultati i raspored:
Selta - Real Sosijedad 1:1 (Kron-Deli '32 - Elustondo '59)
Levante - Valjadolid 2:1 (Barkero '44, Rukavina '90 (ag) - Baraha 8)
Saragosa - Espanjol 0:0
Deportivo - Valensija (Riki 32, 45 - Jonas 1, Valdes 63, Rikardo Kosta 90)
Nedelja:
Real Madrid - Hetafe
Rajo Valjekano - Betis
Barselona - Osasuna
Atletik Bilbao - Atletiko Madrid
Majorka - Malaga
Ponedeljak:
Sevilja - Granada

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve