Nova vest
Fudbal

Subota, 26.01.2013.

16:13

"Nema zavere medija protiv Reala"

Bivši direktor Real Madrida Horhe Valdano izjavio je da ne veruje da postoji zavera prema kojoj španski mediji pokušavaju da destabilizuju 'kraljevski' klub

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Predsednik Reala Florentino Peres kritikovao je početkom nedelje list Marku, koja je objavila da su golman Iker Kasiljas i odbrambeni fudbaler Serhio Ramos zapretili da će napustiti klub ako trener Žoze Murinjo ostane i sledeće sezone.

Peres je rekao da Marka na taj način želi da unese nemir u "kraljevski klub", ali Valdano u to ne veruje.

"Ubeđen sam da ne postoji zavera protiv Real Madrida. Mislim da je Florentino pokušao da reši problem koji će možda i previše narasti ako ga klub ne reši u korenu", rekao je Valdano.

"Čim se Florentino umešao, znači da to nije obična stvar. Ipak, ne mislim da je posle toga Real Madrid nestabilan", dodao je.

Posle 20 utakmica u španskoj Primeri, Real zauzima treće mesto na tabeli sa 15 bodova zaostatka za vodećom Barselonom i sedam za drugoplasiranim gradskim rivalom Atletikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve