Nova vest
Fudbal

Subota, 26.01.2013.

12:05

Vusljanin potpisao za Borac

Doskorašnji kapiten Novog Pazara Irfan Vusljanin dogovorio je dvogodišnju saradnju sa čačanskim Borcem i u ponedeljak će se priključiti toj ekipi.

Izvor: FH

Autor: FH

Default images

"Vraćam se tamo gde sam se igrački afirmisao. Prezadovoljan sam što što ću igrati u jednom od naših najboljih klubova i daću sve od sebe da se Borac vrati u Superligu", rekao je Vusljanin radiju Sto plus.

Vusljanin je nastupao za Borac tokom 2007. godine i postigao je odlučujući pogodak u superligaškom baražu protiv kruševačkog Napretka.

Borac je trenutno četvrtoplasirani tim Prve lige Srbije, sa tri boda manje od Čukaričkog, koji se nalazi u na drugom mestu na tabeli.

Vusljanin je ove nedelje trebalo da potpiše ugovor sa poljskom Krakovijom, ali do transfera nije došlo.

"Kada sam već dogovorio uslove prelaska u Krakoviju, iz poljskog kluba su tražili da budem na dvodnevnoj probi. Razočarao me je takav gest, nisam igrač za probe i odustao sam", rekao je Vusljanin.

Igrač sredine terena je tokom jeseni odigrao svih 15 superligaških utakmica za Novi Pazar, postigao je dva gola i imao dve asistencije.

Vusljanin je tokom karijere igrao za Jagodinu, Sevojno, Spartak iz Subotice i OFK Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve