Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.01.2013.

18:03

Snajder u Galati zbog Murinja

Holandski fudbalski reprezentativac Vesli Snajder rekao je da mu je bivši trener Žoze Murinjo savetovao da potpiše ugovor sa turskim Galatasarajem.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Murinjo je bio trener Snajderu u milanskom Interu, a zajedno su 2010. godine vodili neroazure do trofeja u Ligi šampiona, Seriji A i Kupu Italije.

"Pozvao sam Žozea pre nego što sam doneo konačnu odluku, jer je on jedna od najvažnijih osoba u mojoj karijeri. Dao mi je veoma dobar savet."

"Takodje, razgovarao sam i sa Lujem van Galom. Obojica su mi rekli da je Galatsaraj najbolja opcija, tako da sam lako odlučio", kazao je Snajder turskim novinarima.

On je priznao da mu je bilo teško nakon Murinjovog odlaska iz Intera, pošto se promenio nekoliko trenera sa različitim taktičkim zamislima.

"Imao sam nekolio sitinica još da završim sa Interom, pre nego što sam potpisao ugovor sa Galatasarajem. Imam dobar odnos sa Masimom Moratijem, pa sam želeo da sve rešim na fer način sa Interom", dodao je Snajder.

Snajder je za holandsku reprezentaciju do sada odigrao 90 utakmica i postigao 24 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve