Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.01.2013.

12:32

Pelegrini želi Jovanovića u Malagi?

Trener Malage Manuel Pelegrini ozbiljno je zainteresovan da dovede u redove svog tima Srbina iz Anderlehta Milana Jovanovića.

Izvor:

Autor:

Default images

Pelegrini je rekao da mu je Jovanović zapao za oko još dok je bio na klupi ekipe Viljareala.

Ipak, mnogo toga stoji na putu da on zaigra u Španiji. Prvo, klub je u ozbiljnim finansijskim problemima, a UEFA im je zbog toga izrekla zabranu obavljanja transfera i zabranu nadmetanja u svim međunarodnim takmičenjima pod okriljem UEFA u naredne četiri godine.

Čelnici kluba iz Andaluzije smatraju da takva odluka evropske 'kuće fudbala' nije fer i shodno tome već su uložili žalbu na pomenutu suspenziju.

Drugi problem leži u činjenici da bi se Anderleht teško odrekao iskusnog Srbina. Naime, čelnici prvaka Belgije su spremili novi, još unosniji ugovor, za Jovanovića i očekuje se da on stavi potpis na isti u nedeljama koje slede.

Sa druge strane, Malaga odlično stoji na terenu. Andalužani su trenutno peti u španskoj Primeri, dok su već u svom prvom učešću u Ligi šampiona ostvarili zapažen uspeh, plasmanom u nokaut fazu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve