Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 10.01.2013.

23:40

Ilić: Radim na lepu reč

Novi trener golmana Partizana Radiša Ilića rekao je da mu je imenovanje na tu funkciju došlo iznenada, ali da očekuje da će se brzo privići na novu ulogu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Ilić je na mestu trenera golmana nasledio Darka Belojevića, a u ponedeljak ga u „Zemunelu“ očekuje prvi radni dan.

Nisam iznenađen, niti mnogo zatečen, jer su postojale određene najave da bi tako nešto moglo da se dogodi. Doduše, pričalo se o letu, ali je sada iskrsla situacija koja nije mogla da se predvidi. Odranije imam određeno iskustvo u radu sa golmanima, pa očekujem da period adaptacije ne bude dugačak. Biće potrebno određeno vreme, ali u radu sa golmanima je uvek sve bilo kako treba, nema razloga da tako i ne ostane“, rekao je novi trener golmana ’crno-belih’.

Ilić je do skora ispunjavao sve obaveze u društvu Stojkovića i Petrovića, a za nekoliko dana postaje njihov nadređeni.

Nisam imao mnogo prilike da branim u poslednje vreme, Stojković i Petrović su bili u prvom planu, tako da sa te strane Partizan praktično ništa ne gubi. S druge ću verujem da dobije maksimalnu posvećenost i ozbiljnost u radu u svakom trenutku“, istakao je Ilić.

Miljenik Partizanovih navijača tvrdi da Stojković i Petrović ne moraju da strahuju od ’čvrste ruke’.

Volim mirne trenere, sigurno je da neću dizati glas. Buka nije način na koji ja funkcionišem“, naglasio je Ilić.

S obzirom da je Ilić do juna profesionalnim ugovorom vezan sa crno-belima postoji mogućnost da se pojavi u dvojakoj ulozi i među stativama. Ipak, on ne razmišlja u tom pravcu, već je maksimalno okrenut što boljoj pripremi postojećeg kadra.

Videćemo narednih dana kakva je situacija vezana za Živka Živkovića. Tu su Stojković i Petrović koji su odlični golmani, važno je da Partizan neće trpeti. A o tome kakav će da bude moj status posle leta kada mi istekne ugovor videćemo. Pričaćemo, ima dovoljno vremena“, zaključio je Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve