Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 10.01.2013.

22:07

Laudrupov sin potpisao za St. Etjen

Andreas Laudrup, sin trenera Svonsija legendarnog Danca Mihaela Laudrupa, igraće do kraja sezone za francuski Sent Etjen, kao pozajmljen igrač.

Izvor:

Autor:

Default images

Laudrup junior stiže u francuskog prvoligaša iz ekipe Nordšjelanda, koji iza sebe ima istorijsku polu sezonu nastupom u Ligi šampiona.

Mladi ofanzivni vezista učestvovao je u četiri meča grupne faze LŠ, "Nismo ga doveli zbog imena, nego visokog potencijala. Njegovo umeće nas je ubedilo", rekao je predsednik 'zelenih' Roland Romejer.

Ukoliko zadovolji postoji mogućnost produžetka saradnje.

Andreas je rođen u Barseloni 1991. godine, kada je njegov otac uzeo prvu od četiri titule sa Barselonom u Primeri, dok je godinu dana kasnije doneo i prvu titulu u Ligi šampiona.

Trener 'blaugrane'' u tom periodu bio je legendarni Johan Krojf. Čovek koji se smatra začetnikom stila koji je Barselonu upisao u istoriju fudbala.

Andreas je pre Nordšjelanda bio na probi na akademiji Real Madrida, kluba u koji je njegov otac otišao 1995. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve