Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 10.01.2013.

21:48

Teves: Inspiriše me Van Persi

Napadač Mančester Sitija Karlos Teves rekao je da je inspirisan rečima hvale koje je njegov menadžer uputio igraču Mančester Junajteda Robinu van Persiju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Roberto Mančini je nedavno izrazio nezadovoljstvo što Siti nije uspeo da u svoje redove dovede Van Persija, koji je ove sezone postigao 20 golova, i rekao je da on pravi razliku između dva tima.

Te reči su bile prava motivacija za nas, napadače“, rekao je Teves, „Pokušaću da svojim partijama pomognem timu u Premijer ligi i Kupu, a pokušaćemo da osvojimo oba trofeja“.

Aktuelni šampioni trenutno imaju sedam bodova manje od Junajteda na čelu tabele, a do kraja sezone ostalo je još 17 kola.

Još mnogo mečeva je pred nama. Premijer liga nas tera da se borimo do kraja. Ako Junajted izgubi jedan meč, približićemo se i oni će biti svesni toga“, naglasio je Teves, „Znamo da moramo da nastavimo da se borimo. Junajted je prošle godine doživeo nekoliko poraza, što smo mi iskoristili, tako da ćemo pokušati da nastavimo da dajemo sve od sebe“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve