Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.01.2013.

18:17

Venger želi Vilju po svaku cenu

Menadžer Arsenala Arsen Venger očajnički želi da vidi Davida Vilju u svom timu.

Izvor:

Autor:

Default images

Francuz ima problema sa realizacijom svoje ekipe od kada je Van Persi napustio "Emirejts", a koliko želi Vilju najbolje govori podatak da ga je lično pozvao telefonom, ne bi li ga ubedio da dođe u London.

Iskusni Španac, koji je više puta izjavljivao da je nezadovoljan u Barseloni, ne krije želju da napusti Kataloniju. Cena Vilje je 16 miiona evra, ali su male šanse da se transfer ostvari na zimu.

Pored Arsenala zainteresovana je još nekolicina klubova, ali ih je Arsen Venger možda sve preduhitrio ličnim pristupom. Francuz igra i na kratu dobrih odnosa sa vicešampionom Španije, da podsetimo, Aleksander Song je minulog leta pojačao 'blaugranu', dok su to u prošlosti radili Overmar i Peti, a u skorijoj prošlosti Anri i Hleb.

Najbolji strelac reprezentacije Španije je u više navrata izjavljivao da bi voleo da zaigra za 'tobdžije', a ostaje da se vidi da li će mu se ta želja i ispuniti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve