Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.12.2012.

20:58

Mančini: Sudija je pio za Božić?

Menadžer Mančester Sitija Roberto Mančini izjavio je nakon poraza od Sanderlenda sa 1:0 da su navijači gradskog rivala Junajteda prerano počeli da slave titulu.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Jedini gol na utakmici postigao je bivši igrač Sitija Adam Džonson u 53. minutu utakmice, i ovom pobedom 'crne mačke' došle su do pozicije broj 13 na tabeli.

'Građani' sada zaostaju sedam bodova za 'crvenim đavolima', koji su u triler meču savladali Njukasl rezultatom 4:3, i pored tri vođstva 'svraka'.

Ipak, Roberto Mančini smatra da još uvek ništa nije rešeno i da ima još dosta do kraja Premijer lige.

"Ništa nije gotovo, ovaj poraz ništa ne menja. Sezona je duga. Junajted gotovo uvek daje dva-tri pogotka po utakmici i trenutno ima više šansi za osvajanje titule, ali mislim da je duga trka pred nama", rekao je italijanski stručnjak nakon meča.

Siti je tako treću utakmicu zaredom ostao bez pobede kada se susreti ova dva kluba igraju na "Stadionu svetlosti".

"Kada dođete na ovaj stadion znate šta vas čeka. Dominirate celu utakmicu i onda izgubite. Iskreno, ne bih verovao da je tako nešto moguće da se ne radi o fudbalu. Isto je kao pre godinu, dve i tri", objasnio je Mančini, "Smatram da smo igrali jako dobro, ali smo imali problem, nismo postigli gol. Naši napadači će morati da prorade, jer ako nema golova, nema ni pobeda. Imali smo pet šansi u prvom delu utakmice."

'Građani' su na utakmici imali čak 19 šuteva, od toga čak 12 u okvir gola, ali i prečku Kompanija, dok je sve ostalo odbranio odlični golman Minjol.

Pogotku Adama Džonsona prethodio je faul nad Pablom Zabaleti, a Mančini je rekao da je to bio veliki prekršaj nad Argentincem.

"To nije bio prekršaj, već ogroman faul nad Zabaletom. Bio sam blizu mesta dešavanja i sve se jasno videlo. Možda je sudija malo više popio za Božić pa nije dobro procenio", zaključio je on.

Siti u narednom kolu gostuje Noriču u subotu, a meč je na programu u 16.00. S druge strane, Sanderlend dočekuje Totenhem u premijernoj utakmici 20. kola, u subotu od 13.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve