Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.12.2012.

18:50

Nejmar: Ne, zaista ne idem nikuda

Brazilski fudbaler Nejmar još jednom je razočarao fudbalsku javnost širom Evrope rekavši da ni u ovom prelaznom roku neće napustiti Santos.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Za njega su u prethodnom preiodu bili zainteresovani Barselona, Čelsi i PSŽ.

Iako je sportski direktor Mančester Sitija Čiki Begiristain minulog vikenda lično posetio Brazil i pregovarao sa Santosom, Nejmar ipak ne želi da napusti Južnu Ameriku.

„Životni san mi je da zaigram u Evropi i taj trenutak će sigurno doći, ali trenutno osećam da nije pravi momenat. Srećan sam u Santosu, ovde je moja porodica, moj sin i supruga, uživam i trenutno ne želim da menjam klub i sredinu u kojoj živim“, rekao je za TV Bandeirantes 20-godišnji Nejmar.

Kraj sezone činio se kao realna opcija za Nejmara da promeni sredinu i svoje fudbalsko umeće predstavi i publici u Evropi, no on tvrdi na ne razmišlja toliko daleko i da ima druge prioritete.

„Pred nama je Kup konfederacija na kom moj Brazil, kao domaćin, brani titulu prvaka, igrao sam dva takmičenja u dresu reprezentacije – Olimpijske igre i Kopa Amerika. Sada osećam da sam najspremniji i u najboljoj formi, želim da dam sve od sebe i da Brazil odbrani titulu“, dodao je Nejmar.

Nejmar je 27 puta nosio dres seniorske reprezentacije Brazila i do sada je postigao 17 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve