Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.12.2012.

13:53

Siti krenuo po Nejmara

Kako prenose engleski mediji, sportski direktor Mančester Sitija Ćiki Begiristajn boravio je prethodne nedelje u Brazilu u vezi transfera Nejmara u Siti.

Izvor:

Autor:

Default images

Bivši direktor Barselone je u Južnoj Americi proveo dva dana i razgovarao sa čelnicima Santosa oko mogućnosti da 20-godišnji Brazilac pojača 'građane'.

Siti će veliku konkureniciju imati u Barseloni, za koju se spekuli da je već skopila predugovor sa Santosom, ali i u Čelsiju i Real Madridu koji su takođe zainteresovani za mladu zvezdu svetskog fudbala.

Sa druge strane, španski As ide toliko daleko da tvrdi da je katalonski gigant već uplatio avans Nejmaru. Prema njihovim tvrdnjama ceo transfer bi iznosio oko 60 miliona evra i trebalo bi da bude ostvaren u julu naredne godine. As navodi da će Santosu pripasti 50 miliona evropskih novčanica, dok je mladom Brazilcu, navodno, već 'leglo' 10 miliona.

Ostaje da se vidi šta će biti sa transferom možda najveće mlade zvezde svetskog fudbala, ali jedno je sigurno, klub koji bude želeo da ga vidi u svom dresu moraće da izdvoji pozamašnu sumu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve