Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.12.2012.

12:28

Antić: Izazov kog se ne plašim

Srpski stručnjak Radomir Antić dogovorio je da preuzme kineski Šandong Luleng i rekao da će to biti novi izazov za njega i da ga se ne plaši.

Izvor:

Autor:

Default images

"Pokušavao sam da bolje upaznam Kinu i kineski fudbal. To može da bude izazov za mene i ja ga se ne plašim", rekao je Antić, a prenela kineska agencija Sinhua.

Antić je istakao da veruje da će mu njegova filozofija prilagođavanja lokalnim uslovima pomoći da ne ponovi grešku svog prethodnika na klupi Šandonga, Holanđanina Henka Ten Katea.

"Nisam ni nalik Holanđaninu. Nikada u životu nisam tražio od svoj igrača da radi nešto zašta nije sposoban, niti sam im stvarao veliki pritisak. Moj prvi zadatak u Lunengu biće da obnovim ponos i samopouzdanje svojih igrača", istakao je Antić.

Bivši trener Real Madrida i Barselone će u Đinan doputovati 8. januara, a njegov novi klub nije saopštio finansijske detalje ugovora.

Antić je bez posla od kada je smenjen sa mesta selektora reprezentacije Srbije 2010. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve