Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.12.2012.

15:25

Igrači Partizana jutros štrajkovali

Fudbaleri Partizana odbili su da izađu na trening u utorak ujutro, nezadovoljni zbog neisplaćenog novca. Rukovodstvo crno-belih demantovalo da je štrajka bilo.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako saznajemo, igračima je pre tri dana obećano da će u ponedeljak dobiti premije, ali se to nije dogodilo.

Zbog toga su oni ostali u svlačionici, a trener Vermezović čekao ih je punih pola sata. Sportski direktor kluba Ljubiša Tumbaković obavio je sastanak sa igračima tokom jutra i najavio brzo rešavanje situacije.

Za utorak u 17 časova zakazan je sastanak Sekretarijata, na kojem će čelnici kluba iz Humske pokušati da nađu odgovarajuće rešenje.

Kako saznajemo, pored igrača plate mesecima nije dobila ni Radna zajednica, ali oni nisu u štrajku.

Partizan u četvrtak igra sa Rubinom u polsednjem kolu grupe H Lige Evrope, što će biti poslednji meč jesenjeg prvaka pred zimsku pauzu.

Saopštenje FK Partizan

Fudbalski klub Partizan obratio se javnosti saopštenjem koje prenosimo u celosti:

Obraćamo se saopštenjem povodom netačnih i tendencioznih informacija o navodnom štrajku igrača u FK Partizan. Želimo da obavestimo javnost i naše navijače da su igrači izašli na teren sportskog centra i odradili trening po planiranom programu. Napominjemo da nikakve obustave rada nije bilo.

Netačna je informacija da se plate ne isplaćuju mesecima, a sama upotreba nepravilnog izraza je dokaz namere da se stvori pogrešan utisak o poslovanju FK Partizan.

Činjenica je. da određena kašnjenja postoje, na žalost svojstvena okolnostima i vremenu u kome se nalazimo, i kao država i kao društvo, ali ta zakašnjena nikako nisu u razmeri da utiču na redovan rad kluba. U narednom periodu FK Partizan očekuje naplatu potraživanja i ostvarivanje prihoda, koji će u potpunosti omogućiti u skladu sa politikom odgovornog poslovanja, izmirivanje svih obaveza.

Takođe želimo da napomenemo, da je današnja redovna sednica sekretarijata zakazana odranije u skladu sa planom sednica, sa temama vezanim za završetak i retrospektivu jesenjeg dela JSL, i da dovođenje ove sednice u vezu sa današnjim događajima upravo i služi kao dokaz tendencioznosti objavljenih informacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

117 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve